Безплатна доставка при поръчка над 65лв.
LuxBelio.bg

Общи условия


ОБЩИ УСЛОВИЯ

I.Oбщи разпоредби
Моля, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за продажба на стоки чрез използване на интернет страницaтa luxbelio.bg или luxbelio.com, преди да извършите покупка на стока.
Страницата (интернет-магазинът) по-нататък в изложението се нарича за краткост “САЙТA”.
С настоящите общи условия се дефинират взаимоотношенията между доставчика -luxbelio.bg и потребителите – купувачи на стоки, предлагани в САЙТА, при покупка чрез средство за комуникация от разстояние, без физически контакт между страните.
САЙТЪТ предоставя възможност за покупка -  бързо и удобно, на избрани от потребителя стоки, които ще бъдат доставени до посочен от него адрес в страната.

В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте САЙТА за извършване на покупки.
Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТА.
Използването на услугите на САЙТА може да бъде извършвано единствено за лични/нетърговски цели. Използването на услугите за всякакви други цели, няма да бъдат обвързващи за доставчика, нито последиците от това.

С избиране на всеки един продукт, линк или бутон намиращ се на страниците на www.luxbelio.bg с изключение на линка към настоящтите Общи условия, потребителя се съгласява и приема да спазва тези Общи условия.

Поръчките на сайта www.luxbelio.bg се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.
За да направите покупка от www.luxbelio.bg потребителя трябва:
 1. Да сте попълнили вярно данните си, както и да се предостави валиден телефонен номер и адрес на доставка. Ако сте юридическо лице и желаете да жи бъде издадена фактура следва да попълните информация и за фирмата, която представлявате.
 2. Да сте съгласни с нашите общи условия.В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте САЙТА за извършване на покупки.

Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
Всяка поръчка направена на сайта се потвърждава по телефона от наш служител. Ако клиента не отговори на обажданията ни поръчката се счита за отказана и не се обработва. След като се потвърди от клиента заявката се счита за приета и започва изпълнението и от нашият екип.

II. Стоки предлагани от онлайн магазин www.luxbelio.bg
 САЙТЪТ предоставя богат избор на стоки от реномирани търговски марки с подробни описания и снимков материал.
Стоките, които се предлагат за продажба чрез САЙТА са оригинален продукт на посочената върху тях търговска марка.
Стоките притежават обикновените характеристики за вида стока, към който принадлежат, съобразно обикновеното им предназначение. В случай, че определен артикул притежава особена или специфична характеристика, това се указва изрично при представянето му.
Възможно е да съществуват известни разлики (нюанси) в цветовете на снимката на стоките, представени в сайта и действителните (реални) цветове на продукта. Ако съществува такава разлика, то тя не е умишлено създадена, а е изцяло в резултат на несъвършенства на процеса на възпроизводство. По същата причина е възможно да съществуват детайли, които не могат да бъдат открити или трудно се установяват на снимката.
Цената на стоките е посочена при представянето й и е с включени всички данъци и такси.
Цената на стоките не включва транспортни разходи, свързани с тяхната доставка, а се начислява отделно.

III. Сигурност
Доставчикът www.luxbelio.bg гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Доставчикът може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготви вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни. С ползването на  САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на "бисквитки" от наша страна, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга. Повече информация за това как се използват и съхраняват вашите лични данни може да научите от секция "Политика за защита на личните данни" 


IV. Доставка
Доставките от онлайн магазин LUXbeльо се извършват с куриерскa фирмa СПИДИ
Всяка поръчка се потвърждава по телефона от наш консултант преди да бъде изпратена. Не потвърдени поръчки не се изпращат на клиента.

- Срок за доставка 1-2 работни дни. 
- Цена за доставка до офис на SPEEDY -5 лв.
- Цена за доставка до адрес -5.50лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка над 65 лв.

* Куриерските разходи не са включени в цената на стоките и се начисляват отделно при поръчка!
Всяка поръчка се опаковка в дискретна опаковка /кутия/ с брандирано тиксо.
ПЛАЩАНЕТО се осъществява с наложен платеж при приемане на пратката от куриер

www.luxbelio.bg не издава касов бон. Куриерска фирма SPEEDY издава такъв, който по силата на закона служи за касов бон

V. Връщане и замяна 
Потребителят има право да върне или замени закупената от него стока посредством онлайн магазин luxbelio.bg, освен посочените стоки, които не подлежат на връщане или замяна, освен ако това се осъществи в момента на доставка на пратката пред куриер.

Към категорията стоки, които не подлежат на връщане и замяна спадат всички модели от категория БИКИНИ, ЧОРАПИ, ЧОРАПОГАЩНИЦИ, СИЛИКОНОВИ ЧОРАПИСУТИЕНИ със самозалепващ гръб и всички останали стоки със специфични изисквания за носене.

Срока за връщане и/или  замяна е 14 дневен от момента на доставка на пратката на клиента. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това. 
В случай на грешка от страна на luxbelio.bg, куриерските разходи за доставка и за връщане на артикула, се поемат от онлайн магазина.

При връщане или замяна на артикул по желание на клиента всички куриерските такси се поемат от клиента . Ако пратката е изпратена с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и при връщане на цяла поръчка или част от нея сумата стане под 65 лв., то клиента трябва да възстанови сумата от 5 лв. ако пратката е била изпратена до офис на спиди или 5.50 лв. ако пратката е била изпратена до адрес, като я приспадне от сумата, която трябва да му бъде възстановен от www.luxbelio.bg

Kак да върнем стоката?
 -Върнатата стока, трябва да се съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от носене (ползване).
 -Трябва да бъде върната в опаковката и кашона, в който е получена.
-Чашките на сутиените трябва да бъдат правилно сгънати, така както са получени, за да не се деформират. Пратки с деформирани сутиени, поради неправилно сгъване на чашките и с обърнати чашки  няма да бъдат приети от онлайн магазина.
-Пратката задължително трябва да бъде изпратена към luxbelio.bg с опция "Преглед"
- Куриерските такси свързани с връщане и замяна на артикул в двете посоки се заплащат от клиента
- При връщане на стоката ако пратката е изпратена с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, то клиента дължи възстановяване на сумата от 5 лв. ако пратката е била доставена до офис на Спиди  или 5.50 лв. ако пратката е била доставена до адрес, като сумата следва да бъде приспадната от сумата, която luxbelio.bg трябва да възстанови

Пратки с нарушен търговски вид / с петна, следи от носене, повредени кутий / и други причинени по вина на клиента няма да бъдат приемани и няма да бъде възстановена сумата за тях или да бъде извършена замяна. Клиента ще бъде информиран за отказа по телефона или е-майл от представител на luxbelio.bg и пратката ще бъде изпратена на клиента, като куриерската услуга ще бъде платена от последният.

При замяна, новият артикула се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат.

В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул) , търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума единствено чрез БАНКОВ ПРЕВОД. Клиента трябва да попълни ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ намиращ се най-долу в сайта

Важно: Oнлайн магазина www.luxbelio.bg не издава касов бон при извършена покупка. Куриерска фирма СПИДИ издава на клиентите ни разписка, която по силата на закона замества фискалния касов бон. 

IV.РЕКЛАМАЦИИ
Преди изпращането си всяка пратка бива обстойно преглеждана от наши служители заевентуални производствени дефекти, поради товарекламации се приематединствено при приемането на пратката пред куриер, който да потвърди за наличието на такъв. Изключение се прави за пратки получени с грешен размер и цвят по вина на търговеца, който следва да плати куриерските разходи в двете посоки ида достави правилните такива.

 

2024, Всички права запазени.