Безплатна доставка при поръчка над 65лв.
LuxBelio.bg

Политика за защита на личните данни

В тази Политика за поверителност ще намерите цялата необходима информация, за да разберете как се събират и обработват вашите лични данните.
luxbelio.bg осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент относно защитата на данните на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. 
От 25 май 2018г. влиза в сила регламентa за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на абонаментни услуги, luxbelio.bg отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно. Тази политика за поверителност има за цел да предостави информация за това какви лични данни се събират от luxbelio.bg,  с каква цел се събират, как и за какъв период се съхраняват и по какъв начин се защитават.

КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС
Ние събираме информация , когато посещавате нашия сайт www.luxbelio.bg. Това включва информация, предоставена по време на регистрация, покупка, за да се абонирате за нашите услуги или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция, или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.
Информацията, която събираме от Вас, може да включва: Вашето собствено име, фамилия, имейл адрес, телефон плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно, детайли за вашите посещения в сайта ни, включително трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.

С КАКВА ЦЕЛ СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато посетите нашия сайт, свържете се с нас чрез контактната форма, направите покупка, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация или използвате други функции на сайта по следните начини:
– Да се свържем с Вас след получено запитване от Вас.
– За бързо обработване на поръчката Ви.
– За създаване на Ваш профил в нашия сайт за осигуряване на пълна функционалност при предоставянето на платените ни услуги.
– Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на нашите услуги или продукти.
– Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много.
– Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.
– Да организираме томбола, промоция, проучване или друг вид маркетингови кампании.
– Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook, Instagram
Гарантираме Ви, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

 КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ние използваме модерна система за криптиране в някои области, като например клиентски акаунт, формуляр за контактна интернет страница. Предоставената от Вас информация се прехвърля в криптирана форма посредством SSL-протокол (Secure Socket Layer), за да се предотврати злоупотреба с данните от трети лица. Вие ще познаете това, когато видите, че в лентата за статуса на Вашия браузър символът катинар е заключен и адресната лента започва с „https“. Сигурността на данните се съобразява със съответното актуално ниво на технологиите.

В тази връзка посредством настоящата Политика за поверителност, декларираме, че гарантираме на своите потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. luxbelio.bg защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за контакт и регистрация на потребител в нашия сайт, като това задължение отпада в случай, че клиентът е предоставил неверни данни. luxbelio.bg може да използва личните данни на клиента единствено и само за целите, посочени по-горе в този документ. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
При покупка от luxbelio.bg на регистрирани потребители, ние съхраняваме Вашите данни докато не прекратите своето участие в предоставяната услуга. За тази цел, ние задържаме имейл адреса, телефон, името и фамилията Ви, до момента, до който имате достъп до услугите ни. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона „Unsubscribe/ Oтписване“ в долната част на всеки имейл. Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес luxbelio.bg@gmail.com, ако желаете да се отпишете и информацията Ви да бъде забравена завинаги! При покупка от www.luxbelio.bg на потребители без регистрация /акаунт/ информацията за личните данни се съхранява 1 година.

Вашите данни, които предоставяте от контактната форма (име, телефон и имейл адрес) се използват за период, докато отговорим изцяло на вашите заявени въпроси. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели („бисквитки“), се съхранявана при нас, докато не заявите друго. Можете да се отпишете изцяло или да заявите кои „бисквитките“ може да използваме чрез прозореца за „биксвитки“, който се появява когато посещавате нашия сайт за първи път. Може също да управлявате бисквитките, като изберете функцията Помощ (Help) на Вашия браузър.
За повече информация относно „бисквитките“ – може да прочетете по-долу ПОЛИТИКАТА ЗА „БИСКВИТКИТЕ“ (COOKIES) част от настоящата Политика за поверителност.

ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА
Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния имейл адрес: luxbelio.bg@gmail.com

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от luxbelio.bg за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез попълване на формата за контакт в сайта или като ни пишете на luxbelio.bg@gmail.com .С отегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за създаването и поддържане на регистрацията Ви за използване на услугите, Вашият акаунт ще стане неактивен.
Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас като ни пишете на luxbelio.bg@gmail.com или чрез личния ви акаунт в сайта.

ПОЛИТИКА ЗА „БИСКВИТКИТЕ“ (COOKIES) 
luxbelio.bg използва „бисквитки“ (cookies), за да подобри качеството на услугата на посетителите на нашия уебсайт и е публикувала настоящата политика за бисквитките. В нея се разяснява какво представляват бисквитките и как ги използваме на нашия сайт. Ако не желаете да получавате бисквитки, докато разглеждате нашия уебсайт, можете да промените настройките на браузъра си така, че да ви уведомява при получаване на бисквитки или можете да изберете да ограничите или блокирате бисквитките. Като повечето други компании, luxbelio.bg използва бисквитки, за да подобри качеството на услугата на посетителите на нашия уебсайт. Бисквитките са малки файлове, съставени от поредица от букви и цифри, които сървърите на нашата уеб страница поставят на вашия компютър. Те дават възможност на собственика на уебсайта да Ви отличи от останалите потребители на уебсайта. Бисквитките не могат да бъдат изпълнявани като код или да бъдат използвани за прехвърляне на вируси и не могат да ни осигурят достъп до вашия твърд диск. Ние не можем да прочетем каквато и да било информация от вашия твърд диск, дори да съхраняваме бисквитки на него.

Данните, генерирани чрез бисквитките на уебсайта luxbelio.bg, могат да бъдат използвани за различни цели, включително следните:

Строго необходими
Тези бисквитки са необходими, за да навигирате в сайта и да използвате основните му функции.

Функционални
Тези бисквитки дават възможност уебсайта да запомни настройки, които сте избрали, като например потребителско име, език или регион, в който се намирате, а също така осигурява и по-добро взаимодействие с конкретния потребител.

Допълнителни
Тези бисквитки събират информация за начина на използване на уебсайта ни от потребителите, например кои страници посещават най-често и дали им се появяват съобщения за грешки. Използват се за подобряване на работата на уебсайта ни в бъдещите му версии. Тези „бисквитки“ се използват също, за да доставят подходящи реклами и съдържание, които са свързани с вас и вашите интереси. Те също ограничават броя пъти, в който виждате реклама, и ни помагат да измерим ефективността на маркетинговите ни кампании. luxbelio.bg използва Google analytics и Facebook pixel.

Ние не допускаме трети лица да рекламират на нашия уебсайт.

Можете да научите повече за това как да управлявате бисквитките, като изберете функцията Помощ (Help) на Вашия браузър или като посетите www.aboutcookies.org, където е предоставена подробна информация за управлението на бисквитките на най-популярните браузъри. Имайте предвид, че е възможно части от сайта да не функционират правилно, ако забраните бисквитките.

ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
Ако желаете да получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с нас на имейл: luxbelio.bg@gmail.com или на тел: 0896394579 в работно време от 10:00 часа до 17:00 часа

 







2023, Всички права запазени.