Безплатна доставка при поръчка над 65лв.
LuxBelio.bg

Връщане и замяна

Потребителят има право да върне или замени закупената от него стока посредством онлайн магазин luxbelio.bg в рамките на 14 дни от получаване на стоката, освен посочените стоки, които не подлежат на връщане или замяна, освен ако това се осъществи в момента на доставка на пратката от куриер, чрез уведомяване по телефона на предстваител на онлайн магазин LUXБельо.

Към категорията стоки, които НЕ подлежат на връщане и замяна спадат всички модели от категория БИКИНИ, всички модели чорапи, чорапогащници, силиконови чорапи, сутиени със самозалепващ гръб и всички останали стоки със специфични изисквания за носене.

Срока за връщане е 14 дневен от момента на доставка на пратката на клиента. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това. 
Всички пратки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД. 
При връщане или замяна на артикул по желание на клиента всички куриерските такси се поемат от клиента.В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул) , търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума само чрез БАНКОВ ПРЕВОД, като клиента следва да попълни ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ 
Ако пратката е изпратена с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и при връщане на цяла поръчка или част от нея сумата стане под 65 лв., то клиента трябва да възстанови сумата от 5 лв. ако пратката е била изпратена до офис на Speedy или 5.50 лв. ако пратката е била изпратена до адрес, която ще бъде приспадната от сумата, която следва да бъде възстановена от www.luxbelio.bg
Върнатата стока, трябва да се съхранявана внимателно, да е с не нарушена етикеция, качество и оригинална опаковка и без следи от носене (ползване). При установяване на нарушения на търговския вид, www.luxbelio.bg си запазва правото да откаже възстановяване на сума или да направи замяна. При установени нередности www.luxbelio.bg ще уведоми клиента за отказ да приеме пратката и тя ще бъде върната към последният за негова сметка.
Чашките на сутиените трябва да бъдат правилно сгънати, така както са получени, чашките не трябва да са обърнати на обратно, за да не се деформират. Пратки с деформирани сутиени няма да бъдат приети от онлайн магазина.
Трябва да бъде върнат в кашона и опаковката, в която е получен модела, за да не се наруши външния вид на кутията на артикула
При замяна, новият артикула се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат.
 Aдрес за връщане или замяна Получател Фирма "Факт 88" ЕООД, гр. Варна, тел: +359 899 549 539
                                                до офис Спиди гр. Варна, 242 -Страхил Войвода


В случай на грешка от страна на luxbelio.bg, куриерските такси за доставка, и за връщане на артикула, се поемат от онлайн магазина.
При поръчки с отстъпки от ПРОМО КОД, при връщане на част или цялата поръчка, сумата стане под сумата за ползване на отстъпка, то цялата отстъпката  бива приспада при възстановяване на сумата на клиента . Пример / при поръчка от 110 лв., клиента ползва отстъпка от 10% или 11 лв., при връщане на артикул и сумата стане под 100 лв., то от сумата за възстановяване за върнатия арртикул се приспада и сумата от 11 лв /10%/.

* Закупени долни части на бельо, чорапи, чорапогащи и модели със специални изисквания за носене не могат да бъдат върнати или заменяни.

2024, Всички права запазени.